Voorwaarden

Creative Commons Zero Licentie

Ik bied mijn foto’s aan op basis van de Creative Commons Zero Licentie. De foto’s zijn gratis, je kunt ermee doen wat je wilt, en bent geen verantwoording verschuldigd. De foto’s kunnen zowel privé als zakelijk worden gebruikt, zonder beperkingen.

Geen auteursrecht

Je kunt de foto’s vrij kopiëren, bewerken, verspreiden, of op een andere manier gebruiken, ook voor commerciële doeleinden, zonder dat je om toestemming hoeft te vragen. Je bent me dus niets verschuldigd – hoewel een subtiele vermelding of kleine bijdrage natuurlijk altijd wel wordt gewaardeerd ;-)

De Creative Commons Zero Licentie zegt hierover het volgende:

De persoon die deze akte aan een werk heeft verbonden heeft het werk toegewezen aan het publiek domein door wereldwijd zijn of haar rechten op het werk onder het auteursrecht, inclusief alle bijbehorende en naburige rechten, af te staan, voor zover door de wet is toegestaan.

Je mag het werk zonder toestemming kopiëren, veranderen, verspreiden en uitvoeren, zelfs voor commerciële doeleinden.

– Creative Commons

Geen garantie

Ik geef geen garanties over de kwaliteit van het werk. Je kunt er dus mee doen wat je wilt, bijvoorbeeld laten afdrukken, maar als het eindresultaat tegenvalt, is dat je eigen verantwoordelijkheid.

De Creative Commons Zero Licentie zegt hierover het volgende:

Tenzij nadrukkelijk anders is vermeld, geeft de persoon die een werk in verband met deze akte geeft geen garanties over het werk, en wijst elke aansprakelijkheid af voor alle toepassingen van het werk, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving.

– Creative Commons

Gebruik in redelijkheid

Tot slot, de enige vraag die ik je wil stellen, is de foto’s in alle redelijkheid te gebruiken. Dus pas ze niet toe voor criminele, pornografische, smadelijke of vernederende doeleinden, publiceer ze niet op (gratis) stockphoto sites of apps, en verkoop of verspreid ze niet onder je eigen naam.

Als je vragen hebt, neem gerust contact met me op.

Ik wens je veel plezier met de foto’s!

Just my2pix!
– Marc

Product